Lähileipomostasi tuoretta leipää joka päivä

Tutustu leipomoihimme

Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa vuoden 1985 Honkajoelle, jonne perustimme ensimmäisen lähileipomomme. Tänä päivänä meillä on leipomot Honkajoella, Kauhajoella, Nurmijärvellä, Raisiossa, Seinäjoella, Ylivieskassa ja Ylöjärvellä.

 

Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää. Meidät tunnetaan paitsi perinteisestä leivästä, myös laadukkaista Hannun 100 % gluteenittomista tuotteista, joita olemme leiponeet vuodesta 2014 lähtien. 

Maistuvaa laatua

Kaikki tuotteemme leivotaan käsin lähileipomossa vuosisatoja vanhan perinteen mukaan kotimaisista raaka-aineista. Esimerkiksi rukiin pehmeä happamuus tulee leipiimme aidosta leipäjuuresta. Omat leipäkuskimme kuljettavat tuoreet leivät kauppoihin joka aamu.

Tutustu tuotteisiin

Tiesitkö, että leivomme myös gluteenitonta?

Pirjon Pakari Kauhajoki Oy sai 2020 vuoden gluteeniton yritys -palkinnon. Iso kiitos kaikille, jotka ovat olleet matkassamme mukana ja suosineet tuotteitamme vuodesta toiseen. Ilman teitä emme olisi koskaan kehittyneet siihen pisteeseen, missä olemme nyt!

 

Kauhajoen Pirjon Pakarilla kaikki tuotteet valmistetaan gluteenittomana ja myydään Hannun 100 % Gluteeniton -brändin alla.

 

Tutustu gluteenittomaan leivontaan ja tarinaamme tarkemmin.

Hannun Gluteeniton

Leivän tie

Maistuvan, kuohkean leivän tarina alkaa kotimaiselta viljapellolta. Kotimaiset raaka-aineet muuntuvat leiviksi ja leivonnaisiksi käsin lähileipomoissa. Leipurin käsistä tuoreet leivät kulkevat kaupan hyllylle ja nautittavaksesi aina jo saman päivän aikana.

Tutustu leivän tarinaan

Lounas- ja myymäläkahvilat

Viidessä Pirjon Pakarin lähileipomoista pääset nauttimaan tuoreista leipomuksista paikan päällä leipomokahvilassa. Kahviloissamme nautiskellaan arkisin myös keitto- ja salaattilounasta, lisäksi Ylöjärven ja Nurmijärven kahviloissa on katettuna euron leipäpöytä. Muista tutustua myös leipomokohtaisiin nimikkotuotteisiimme sekä päivän tarjouksiin.

Kahvila ja Konditoria

Reseptit

Ammattilaistemme testaamilla resepteillä loihdit parhaat tarjottavat arkeen ja juhlaan. Selaa resepteistä esimerkiksi vinkkejä, mitä tarjota keliaakikolle tai mitä pyöräyttää kahvipöytään puolessa tunnissa.

 

Pirjon Pakarin lähileipomoissa on leivottu perinteikkäästi käsin uunituoretta ja säilöntäaineetonta leipää puhtaista kotimaisista raaka-aineista jo vuodesta 1985 lähtien. Lähileipomomme sijaitsevat Honkajoella, Seinäjoella, Ylöjärvellä, Nurmijärvellä, Kauhajoella ja Ylivieskassa.

Tutustu resepteihin

Kierrätysohjeet

Luonnon hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluammekin tuotteidemme pakkauksien päätyvän oikeisiin paikkoihin leipomusten nauttimisen jälkeen. Alla olevilla yleisillä kierrätysohjeilla voit lajitella pakkaukset oikein ja säästät luontoa ja luonnonvaroja.

 

Paperipusseissamme on PE-pinnoitus ja ikkuna, eli kaikki paperipussit ohjeistetaan kierrättämään kartonkina. Jos kartonkikeräystä ei ole saatavilla, pakkaus soveltuu myös energiajätteeksi.

 

Muoviset leipäpussimme kuuluvat muovipakkauskeräykseen. Katsothan, että pakkaukset ovat mahdollisimman puhtaita kierrättäessäsi niitä.

 

Jokaiseen pakkaukseemme on myös tulossa oma pakkausmerkintä, jotta kierrättäminen olisi entistä helpompaa.

Anna palautetta

Tutustu tuotteisiin

Päivitämme tuoteluettelon pian.