Pirjon Pakarin leipomot – kattavasti ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Leipominen on Pirjon Pakarin leipälaji. Tuotteemme tehdään käsin, täydellä sydämellä ja perinteitä kunnioittaen. Nykyään johdamme liiketoimintaamme Seinäjoelta käsin, mutta toimipisteitämme löytyy lukuisista kaupungeista ympäri Suomen. Koska leipureidemme ammattitaidolla leipomat leivät tulevat läheltä, saat ne aina tuoreina.

 

Jokaisessa maakunnassa on omanlaisensa ruokakulttuuri, mikä näkyy rikkautena myös lähileipomoissamme. Ylivieskan leipomomme leipoo maan parhaat rieskat, eikä Seinäjoella ole Häjypoika-leivän voittanutta. Satakuntalaiset kaura- ja ruisleivät maistuvat mainiosti muillakin paikkakunnilla.

Tutustu lähileipomoosi

Leipomomme palvelevat myös Satakunnan Honkajoella ja Kauhajoella.

Paikallisia tapoja ja makuja kunnioittaen

Pirjon Pakarin leipomot leipovat tuoretta leipää joka päivä tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Vuosien saatossa täydelliseen muotoonsa hioutuneissa resepteissämme kunnioitamme paikallisia makuja ja tapoja. Tänä päivänä leivistä ja leivonnaisistamme nauttivat lukemattomat suomalaiset ympäri maan.

 

Pirjon Pakari on ollut perheyritys jo vuosikymmenien ajan. Olemme ylpeitä siitä, että teemme leipää sydämellä, sielulla ja rakkaudella!

Lounas ja myymäläkahvilat

Viidessä Pirjon Pakarin lähileipomoista pääset nauttimaan tuoreista leipomuksista paikan päällä leipomokahvilassa. Tervetuloa Nurmijärven, Ylivieskan, Seinäjoen, Ylöjärven ja Raision myymäläkahviloihin!

 

Viidessä kahvilassamme tarjoillaan arkisin ruokaisa lounas. Muista tutustua myös leipomokohtaisiin nimikkotuotteisiimme sekä päivän tarjouksiin.

Pirjon Pakarin leivän tarina

Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa kauas 80-luvulle. Vuonna 1985 Pirjo ja Hannu Malmivaara perustivat pienen leipomonsa Honkajoelle. Aina kun suosio jatkoi kasvamistaan, leipomon tiloja laajennettiin.

 

2000-luvun alussa toimintaa alettiin levittämään Etelä-Pohjanmaalle, Pirkanmaalle ja Uudellemaalle, ja monet uudet paikallisleipomot saivat alkunsa. Näin yhä useammat ihmiset ympäri Suomen pääsivät nauttimaan ainutlaatuisesta kotimaisesta leivästä, joka valmistetaan rakkaudella suomalaisesta viljasta käsityönä. Tutustu tarkemmin Pirjon Pakarin koko tarinaan!

Lue lisää