Kotimaisen leivän tie – pienestä lähileipomosta kaikkien suomalaisten sydämiin

Ota yhteyttä

Maistuvan, kuohkean leivän tarina alkaa kotimaiselta viljapellolta. Lähipelloilla kasvaneet raaka-aineet muuntuvat leiviksi ja leivonnaisiksi käsin Pirjon Pakarin lähileipomoissa. Leipurin käsistä tuoreet leivät kulkevat myyntiin ja sinun nautittavaksesi aina jo saman päivän aikana.

 

Johdamme toimintaamme Seinäjoelta käsin, mutta nykyään leipomomme ja kahvilamme toimivat lukuisissa suomalaisissa kaupungeissa. Tilaa tuoreet leivät kotiisi Pirjon Pakarilta!

Lähileipää joka aamu

Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää. Innosuomi-palkitun lähileipomoiden jakeluverkostomme ansiosta myytävä leipä on kaikkialla aina samana aamuna leivottua.

 

Pirjon Pakarin tarina alkoi 1985 Pirjo ja Hannu Malmivaaran pikkuleipomosta Honkajoelta. Suosion kasvaessa leipomoa laajennettiin useaan otteeseen, ja 2000-luvun alusta lähtien toimintaa laajennettiin Etelä-Pohjanmaalle, Pirkanmaalle ja Uudellemaalle uusin paikallisleipomoin. Näin kaikille avautui mahdollisuus maistaa aidosti kotimaista leipää, jonka maku syntyy suomalaisesta viljasta käsityöllä. 

Käsin leivottua

Kaikki tuotteemme leivotaan perinteitä kunnioittaen käsin. Käsillä tekemisen taito on siirtynyt leipomoissa niiden perustamisesta asti työskennelleiltä leipurimestareilta aina eteenpäin uusille osaajille.

 

Perinteiden arvostuksen lisäksi kehitämme koko ajan uutta, tehden resepteistämme ja tuotteistamme aina vain maukkaampia, terveellisempiä ja laadukkaampia.

Kotimaisilta lähipelloilta

Leipämme viimeistelty ja uniikki maku ei synny sattumalta, vaan tarkkuudella kotimaisesta viljasta. 

 

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaikuttavat jauhojen laatuun ja siten leivän makuun. E-koodeilla ja entsyymeillä kikkailemisen sijaan panostamme laadukkaisiin jauhoihin ja annamme leivän valmistukselle kaiken sen vaatiman ajan ja tarkkuuden ilman oikoteitä. Näin leivomme kotimaisten peltojen antimista niin hyvää leipää kuin mahdollista. Parhaimmillaan Pohjolan kesä tarjoaa käsiimme maailman parhaat raaka-aineet, minkä sinä voit maistaa leivässäsi.

Maistuvaa myös ilman gluteenia

Perinteisten leipien lisäksi meidät tunnetaan laadukkaista Hannun 100 % gluteenittomista tuotteista. Koska gluteenittomassa leivonnassa ei ole hyödynnettävissä vuosisatojen leivontaperinteitä ja gluteenin sitkon synnyttäviä ominaisuuksia, kekseliäisyys ja pitkäjänteinen kokeilemalla testaaminen nousevat tuotekehityksessä ensiarvoisen tärkeiksi.

 

Gluteeniton tuotekehityksemme onkin saanut paitsi kiitosta asiakkailta myös tunnustuksia, kuten Vuoden gluteeniton tuote (2014) ja Vuoden gluteeniton yritys (2007) -palkinnot. Leivomme kotimaisten peltojen antimista niin hyvää leipää kuin mahdollista.

 

Tutustu gluteenittomiin tuotteisiimme tarkemmin!

Hannun Gluteeniton