Tuoretta leipää lähileipomoista koko Suomeen – tutustu  tuotteisiimme!

Ota yhteyttä

Pirjon Pakarin tuoreiden leipien ja leivonnaisten kiitelty maku syntyy sataprosenttisesti oman maan viljasta ja perinteikkäästi käsityönä. Suosimme raaka-ainehankinnoissamme kunkin leipomon lähialueen tuottajia.

 

Tutustu tuotteisiimme alla. Voit ostaa tuotteita leipomoistamme ja kahviloistamme tai tilata tuotteet suoraan kotiisi! Tuotteitamme löytyy laajasti myös ruokakaupoista. Kahvilamme palvelevat Honkajoella, Kauhajoella, Nurmijärvellä, Raisiossa, Seinäjoella, Ylivieskassa ja Ylöjärvellä.

Gluteenittomat tuotteet

Perinteisten leipien lisäksi meidät tunnetaan laadukkaista Hannun 100 % gluteenittomista tuotteista. Gluteenittomat leivät ja leivonnaiset löydät kaikista leipomomyymälöistämme, verkkokaupasta sekä kaikilta jälleenmyyjiltämme.

 

Gluteeniton leipomomme on saanut tunnustusta tuotekehitystyöstään ja hyvästä asiakaspalvelusta palvellessamme verkkokaupan avulla leivän ystäviä lähes koko Suomessa. Suosimme saatavuuden mukaan kotimaisia gluteenittomia viljoja, esimerkiksi puhdaskauramme on 100 % suomalaista lähituotantoa.

 

Tutustu tarkemmin Hannun 100 % gluteenittomiin tuotteisiin!

Hannun Gluteeniton

7 veljeksen leipä

7 veljeksen leipämme on saanut nimensä Nurmijärvellä syntyneen kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven merkkiteoksen mukaan. Mehevä ja tuhti leipä sisältää seitsemää eri perusraaka-ainetta: vehnää, kauraa, maissia, auringonkukansiemeniä, hirssiä, pellavaa ja ruismallasta.

 

Ainesosat:

Vesi, vehnäjauho, kauralitiste, rouhittu pellavansiemen, maissi, auringonkukansiemen, hirssi, ruismallas, rypsiöljy, jodisuola (1,1%) ja D-vitamiinihiiva.

 

Lisätiedot:

Laktoositon, maidoton, lisäaineeton, D-vitamiinin lähde, jodin lähde, kuidun lähde.

Paino: 380 g (5 €/kg)

 

Ravintosisältö:

Tässä tuhdissa nurmijärveläisessä leivässä on – aivan kuten Jukolassa veljeksiä – seitsemää eri perusraaka-ainetta.