Färskt bröd varje dag från ditt närbageri

Bekanta dig med våra bagerier

Välkommen på kaffe, lunch eller beställ läckerheter för vardag och fest!

cafe konditori

Njut av godsakerna i våra bageributiker och kaféer. Välkommen!

lunch

Fyllig, men ändå lätt lunch är höjdpunkten på din dag.

bagerier

Väntar du på något trevligt? 

Beställ salt och sött från oss till evenemang!

 

leipomo

Har du redan smakat? Vi bakar smakrika glutenfria bröd och bakverk.

Pirjon Pakari tar fram det bästa på bordet över hela landet!

På Pirjon Pakaris bageri kan du beställa tårtor och bröd för privata och företagsevenemang. Hos oss kan du även njuta av en läcker lunch eller sätta dig ner en stund med våra kafé- och konditorivaror. Vår historia börjar i Honkajoki år 1985, där vi grundade vår första närproducerade bageri. Idag har vi bagerier i Honkajoki, Kauhajoki, Nurmijärvi, Raisio, Seinäjoki, Ylivieska och Ylöjärvi. Vi betjänar våra kunder både i våra bagerier, kaféer och konditorier, genom vår webbutik samt genom vårt omfattande återförsäljarnätverk.

För oss har det från början varit viktigt att erbjuda våra kunder varje dag högkvalitativt, handgjort och färskt bröd. Vi är kända inte bara för traditionellt bröd utan också för Hannuns 100 % glutenfria produkter, som vi har bakat sedan 2014.

Lunch och bagericafé

Vid fem av de lokala Pirjon Pakaris närbagerier har du möjligheten att njuta av färska bakverk på plats. Vid våra caféer kan du också avnjuta en soppa och salladslunch på vardagar, samt finns det även ett eurobrödsbord på caféerna i Ylöjärvi och Nurmijärvi. Kom ihåg att kolla in våra bagerispecifika märkesprodukter samt dagens specialerbjudanden.

Café och Konditori

Visste du att vi även bakar glutenfritt?

Pirjon Pakari Kauhajoki Oy fick utmärkelsen Årets glutenfria företag 2020. Ett stort tack till alla som tagit del av vår resa och gynnat våra produkter från år till år. Utan er skulle vi aldrig ha utvecklats till det stadiet där vi är nu!

 

Hos Pirjon Pakari i Kauhajoki är alla produkter glutenfria och säljs under Hannus 100 % glutenfria varumärke.

 

Bekanta dig med vår glutenfria bakning och historia mer detaljerat.

Hannus Glutenfria

Brödets väg börjar på inhemska åkrar

Historien om det läckra, fluffiga brödet har sin början på ett inhemskt spannmålsfält. Rena råvaror förvandlas till bröd och bakverk för hand i närbagerierna. Det nybakade brödet från bagarens händer transporteras vidare till butikshyllan färdigt för att avnjutas samma dag.

 

Vid Pirjon Pakaris närbagerier har det sedan 1985 traditionellt bakats nybakat och utan konserveringsmedel bröd av inhemska råvaror. Våra närbagerier finns i Honkajoki, Seinäjoki, Ylöjärvi, Nurmijärvi, Kauhajoki och Ylivieska.

Bekanta dig med brödets historia

Här får du lära känna oss bättre:

Instruktioner om återvinning

Vi kommer att uppdatera instruktionerna snart.

Ge respons