Historien om Pirjon Pakari har sina rötter i Honkajoki 1985, var vi grundade vårt första närbageri. Idag har vi bagerier i Honkajoki, Seinäjoki, Ylöjärvi, Nurmijärvi, Kauhajoki, Reso och Ylivieska.
Sedan starten av vår verksamhet har vår hjärtesak varit att förse våra kunder varje dag med hem- och nybakat bröd av utmärkt kvalitet. Förutom traditionellt bröd är vi även kända för de högkvalitativa Hannu 100 % glutenfria produkterna som vi har bakat sedan 2014.
Visste du att vi även bakar glutenfritt?
Pirjon Pakari Kauhajoki Oy fick utmärkelsen Årets glutenfria företag 2020. Ett stort tack till alla som tagit del av vår resa och gynnat våra produkter från år till år. Utan er skulle vi aldrig ha utvecklats till det stadiet där vi är nu!
Hos Pirjon Pakari i Kauhajoki är alla produkter glutenfria och säljs under Hannus 100 % glutenfria varumärke.
Bekanta dig med vår glutenfria bakning och historia mer detaljerat.
Lunch- och bagericafé
Vid fem av de lokala Pirjon Pakaris närbagerier har du möjligheten att njuta av färska bakverk på plats. Vid våra caféer kan du också avnjuta en soppa och salladslunch på vardagar, samt finns det även ett eurobrödsbord på caféerna i Ylöjärvi och Nurmijärvi. Kom ihåg att kolla in våra bagerispecifika märkesprodukter samt dagens specialerbjudanden.
Recept
Med recept testade av våra proffs kommer du att trolla fram det bästa att bjuda på till både vardag och fest. Bläddra bland recepten för bland annat tips på vad du kan bjuda på till en person med celiaki eller vad du kan trolla ihop till kaffebordet på en halvtimme.
Vid Pirjon Pakaris närbagerier har det sedan 1985 traditionellt bakats nybakat och utan konserveringsmedel bröd av inhemska råvaror. Våra närbagerier finns i Honkajoki, Seinäjoki, Ylöjärvi, Nurmijärvi, Kauhajoki och Ylivieska.
Bekanta dig med våra produkter
Vi kommer att uppdatera produktlistan snart.