Pirjon Pakaris bagerier - Vi finns belägna över hela Finland

Kontakta oss

Bakning är Pirjon Pakaris grej. Våra produkter tillverkas för hand och med kärlek samt respekt för traditioner. Idag driver vi vår verksamhet från Seinäjoki, men vi har flera verksamhetsställen i många städer i hela Finland. Eftersom bröden som bakas av våra proffsiga bagare finns nära dig var du än är i Finland får du dem alltid färska.

 

Varje län har sin egen matkultur, vilket också återspeglas som en rikedom hos våra närbagerier. Vårt bageri i Ylivieska bakar landets bästa rieskan och i Seinäjoki finns det oslagbara Häjypoika-brödet. Havre- och rågbröden från Satakunta smakar även utsökt på andra orter.

Bekanta dig med ditt närbageri

Våra bagerier betjänar även i Honkajoki och Kauhajoki i Satakunta.

Respekt för lokala traditioner och smaker

Pirjon Pakaris bagerier bakar nybakat bröd varje dag av färska inhemska råvaror. Genom åren har vi skapat recept som har finslipats till sin perfekta form och vi respekterar lokala smaker och traditioner. Idag njuter otaliga finländare från hela landet av vårt bröd och våra bakverk.

 

Pirjon Pakari har varit ett familjeföretag redan i decennier. Vi är stolta över att göra bröd med hjärta, själ och kärlek!

Lunch- och bakericaféer

Vid fem av de lokala Pirjon Pakaris närbagerier har du möjligheten att njuta av färska bakverk på plats. Välkommen till Nurmijärvi, Ylivieska, Seinäjoki, Ylöjärvi och Resos bagericaféer!

 

Vid våra fem caféer serverar vi en rejäl lunch på vardagarna. Kom ihåg att kolla in våra bagerispecifika märkesprodukter samt dagens specialerbjudanden.

Historien bakom Pirjon Pakaris bröd

Pirjon Pakaris historia har rötterna tillbaka till 80-talet. År 1985 etablerade Pirjo och Hannu Malmivaara sitt lilla bageri i Honkajoki. Alltefter att populariteten fortsatte att växa, utökades även bageriets faciliteter.

 

I början av 2000-talet började verksamheten utvidgas till södra Österbotten, Birkaland och Nyland och många nya närbagerier fick sin början. På så sätt fick fler och fler människor över hela Finland njuta av det unika inhemska brödet, som är kärleksfullt tillverkat av finskt spannmål för hand. Ta en närmare titt på hela historien om Pirjon Pakari!

Läs mer