Dubbelschokladostkaka (G, VL)
Suklaakexsbotten med lager av mörk och vit chokladost.
Storlekar och priser:
10 personer 42,00€
Som leivospala 4,50€, minsta beställning 4 stycken
Kexsbotten:
Majstärkelse, majsmjöl, kakao, vegetabilisk olja (solrosolja med högt innehåll av omättade fettsyror) 18 %, socker, majsglukos och fruktossirap, ris mjöl, jäsningsmedel (natrium- och ammoniumvätekarbonat), salt, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), vaniljarom, SMÖR, pastöriserad GRÄDDE och salt.
Fyllning:
Laktosfri GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan), Laktosfri färskost (pastöriserad skummjölk och gräddmjölk, salt, förtjockningsmedel (E407, E410), konserveringsmedel (E202), laktasenzym och kultur).
Mörk choklad:
Sockeri, vegetabiliska oljor och fetter (helt härdat fett (kokosnöt), fett (kokosnöt), helt härdat oljor (solrosfrön)), fettfri kakaopulver (16 %), emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), naturlig vaniljarom.
Vit choklad:
Socker, vegetabiliska oljor och fetter (helt härdat fett (kokosnöt), helt härdat olja (solrosfrön)), fettfritt mjölkpulver (8 %), laktos (från mjölk), emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), naturlig vaniljarom, socker, vaniljsocker (socker, vanillin), gelatin (100% gelatin (gris)).
Dekorationsgrädde:
Vatten, härdad vegetabiliskt fett och olja (palmfett, solrosolja), socker, kakao, stabiliseringsmedel (E420ii, E463), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E472e, E322 solroslecitin), salt, aromer, färg E160a.
Chokladglasyr:
Socker, kakaopulver, härdad vegetabiliskt fett (kokosnöt), vegetabiliskt fett (raps, kokosnöt), emulgeringsmedel E322 (solroslecitin), arom.
Eventuella allergener:
nöt (mandel, hasselnöt). Marshmallows: Glukossirap, socker, druvsocker, vatten, fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap, gelatin, frukt- och grönsakskoncentrat: rödbeta, safflor, spirulin, aromer.
Observera! Tillverkad i lokaler där ägg och nötter hanteras.