Glutenfri jordgubbskrämkaka

GLUTENFRI JORDGUBBSKRÄMKAKA

Produktbeskrivning:

Glutenfri gräddkaka med läcker jordgubbssylt och laktosfri vispgrädde.

Ingredienser:

Botten:

Ägg, socker, ljus och mörk ris mjöl, potatismjöl, bovetemjöl, majs mjöl och -gryn, bakpulver, psyllium.

Fyllning:

Jordgubbssylt (socker, vatten, jordgubbe (13%), modifierad majsstärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330, E333), arom, konserveringsmedel (E202), färger (E120, E150c)), laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdat palmkärn fett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a).

Toppning:

Inhemskt frysta jordgubbar, gelé (vatten, socker, glukossirap, förtjockningsmedel (pektin), Johannesbrödpulver, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat), geléämne (kalciumk), naturlig citrusarom).

Observera:

Kakan är också tillgänglig utan bär eller med kolasås (innehåller mjölk) utan extra kostnad. Färska jordgubbar finns tillgängliga på sommaren för ett extra pris: +10€.

Specialdiet: Glutenfri, laktosfri, innehåller soja.

Kapacitet: För 10 personer.

Pris: 43€.