Glutenfri kungabärkaka

GLUTENFRI KUNGABÄRKAKA

Produktbeskrivning: Glutenfri gräddkaka med läcker vadelma-blåbärstäcke och laktosfri vispgrädde.

Ingredienser:

Botten:

Ägg, socker, ljus och mörk ris mjöl, potatismjöl, bovetemjöl, majs mjöl och -gryn, bakpulver, psyllium.

Fyllning:

Kungatäcke (socker, hallon (30%), vatten, blåbär (10%), förtjockningsmedel (E440, E401, E509), surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel (E202), aromer), laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdat palmkärnfett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a)).

Toppning:

Inhemskt frysta hallon, blåbär, gelé (vatten, socker, glukossirap, förtjockningsmedel (pektin), Johannesbrödpulver, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat), geléämne (kalciumk), naturlig citrusarom).

Observera: Kakan är också tillgänglig utan bär eller med kolasås (innehåller mjölk) utan extra kostnad.

Specialdiet: Glutenfri, laktosfri, innehåller soja.

Kapacitet: För 10 personer.

Pris: 43€.