Glutenfri Laxmsörgåstårta
GLUTENFRI LAXSMÖRGÅSTÅRTA
En dröm för glutenintoleranta på festbordet.
Ingredienser:
Botten:
Vatten, majsstärkelse, rismjöl, solrosfrön, linfrön, rapsolja, sirap, växtfibrer (psyllium, inulin), förtjockningsmedel (E464, E415), linsmjöl, jodiserat salt, kakaopulver, dextros, jäst innehållande D-vitamin, hydrolyserat växtprotein, konserveringsmedel (E202)
Fyllning och dekoration:
Kallrökt lax (laxfilé (Norge), salt, socker), majonnäs (vegetabilisk olja, vatten, äggula, senapsfrön, ättika, socker, salt, kryddor, konserveringsmedel E211, E202, stabiliseringsmedel E412, E415, surhetsreglerande medel E260), färsk gurka, gräslöksfärskost (pastöriserad skummjölk* och grädde*, vatten, gräslök 0,4 %, citron, salt, socker, vitpeppar, arom, förtjockningsmedel E410, E440 och kulturer), vindruvor, tomat, dill, citronskiva, citronpeppar, ärtskott
Fuktning:
fiskbuljongtärning (salt, vegetabiliska fetter palmo, shea, sal, stärkelse, fiskmjöl 5,7 %, jästextrakt, socker, lökpulver, vitlökspulver, arom, örter bl.a. persilja, kryddor (rotpersilja, sellerifrön), fisktorrekstrakt, fiskolja, druvsocker, rökarom), vatten
Glutenfri, laktosfri, starkt saltad
8 personer
65 €