JORDGUBBSGRÄDDESKAKA

Den ljuvligt klassiska jordgubbsgräddtårtan är ett stående inslag på fester. Den härligt krämiga fyllningen och saftiga tårtbotten erbjuder en smakupplevelse som tar tankarna direkt till den traditionella bakverkets goda värld. Jordgubbsgräddtårtan är det perfekta valet för dem som älskar en söt och fräsch smakkombination.

Traditionell gräddtårta med jordgubbssylt och laktosfri grädde.

Ingredienser: Botten: vetemjöl, bakpulver, socker, ägg Fyllning: jordgubbsfyllning (socker, vatten, jordgubbe (13%), modifierad majsstärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330, E333), arom, konserveringsmedel (E202), färgämnen (E120, E150c)), laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdad palmkärnfett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a)] Topp: inhemska frysta jordgubbar, gelé (vatten, socker, glukossirap, geleringsmedel (pektiner), Johannesbrödsmjöl, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrater, konserveringsmedel (kaliumsorbat), fasthetsmedel (kalciumk), naturlig citrusarom)

Mer information: Tårtan finns också tillgänglig utan bär eller med kolagrädde (innehåller mjölk) utan extra kostnad.