Jordgubbskrämlevykaka

JORDGUBBSKRÄMLEVYKAKA HEL | HALV

  • Hela kakan: 54 cm x 32 cm | Halva kakan: 30 cm x 32 cm
  • Höjd: 5 cm | Serveringsstorlek: 4 cm x 6 cm

Ingredienser:

Botten:
Vetemjöl, socker, ägg, vatten, rapsolja, glukossirap, emulgeringsmedel (E471, E475), förtjockningsmedel (E422), jäsningsmedel (E450, E500), salt, konserveringsmedel (E202)

Fyllning:
Jordgubbsfyllning (socker, vatten, jordgubbar (13%), modifierad majsstärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330, E333), arom, konserveringsmedel (E202), färger (E120, E150c)), laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdade palmkärnfett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a)

Observera att hela kakan inte får plats i en vanlig hushållskyl.

Laktosfri, innehåller soja

HEL

Skuren 72 portioner: 110€
Osäkerad 50 portioner: 99 €


HALV

Skuren 36 portioner: 79€
Osäkerad 25 portioner: 69 €


Tillägg för frysta jordgubbar:

Hel: +30€
Halv: +20 €


SOMMARTID Färska jordgubbar mot ett extra pris:

Hel: +35€
Halv: +25€