HALLONMOUSSETÅRTA (G, L, M, K)

Denna mjuka, hallonfyllda moussetårta är ett enkelt alternativ till festbordet, eftersom den förutom sin utsökta smak också är glutenfri, mjölkfri, nötfri och äggfri!

Storlekar och priser:

10 personer 42,00€
Styckvis 4,50€, minsta beställning 4 stycken


Kexbotten:

Majsmjöl, majsstärkelse, vegetabilisk olja (högeoleinhaltig solrosolja) 18 %, socker, majsglukos- och fruktossirap, ris mjöl, jäsningsmedel (natrium- och ammoniumvätekarbonat), salt, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), vaniljarom, vegetabiliska oljor och fetter (raps, palm, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel (vegetabilisk E 471, E 322 från solros), konserveringsmedel (E 202), surhetsreglerande medel (E 330, E 500), arom, vitamin A, färgämne (E 160a).

Fyllning:

Vatten, vegetabilisk olja (härdad #palmolja), socker, emulgeringsmedel (polysorbat 60*, polyglycerolestrar av fettsyror*, propylenglykolestrar av fettsyror*, mjölksyraestrar av fettsyror, lecitin (SOJA)), stabiliseringsmedel (cellulospulver, xantangummi), salt, aromer.

Hallonfyllning:

Hallon, vatten, socker, hallon (13 %), modifierad stärkelse E1422, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel E202, arom, färg E120

Glasyr:

Glukossirap, vatten, socker, förtjockningsmedel: (E406, E440(ii), E466, E450(i))(<1%), surhetsreglerande medel: (E330, E331)(<1%), konserveringsmedel: (E202 )(<1 %).

Gelatin:

100 % gelatin (grisgelatin)

Färsk frukt används för dekoration

Observera! Bakverken tillverkas i lokaler där nötter, ägg och mjölk hanteras.