Lohivoileipäkakku

LOHIVOILEIPÄKAKKU

Perinteinen lohikakku sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Pohja:

vesi, hiivaleipäjauho, vehnäjauho, rypsiöljy, tuorehiiva, suola


Täyte ja koristelu:

Kylmäsavulohi (lohifilee Norjasta, suola, sokeri), majoneesi (kasviöljy, vesi, kananmunan keltuainen, sinapinsiemen, etikka, sokeri, suola, mausteet, säilöntäaineet E211, E202, stabilointiaineet E412, E415, happamuudensäätöaine E260), tuorekurkku, ruohosipulituorejuusto (pastöroitu rasvaton maito* ja kerma*, vesi, ruohosipuli 0,4 %, sitruuna, suola, sokeri, valkopippuri, aromi, sakeuttamisaineet E410, E440 ja hapate), viinirypäle, tomaatti, tilli, sitruunaviipale, sitruunapippuri, herneenverso

Kostutus:

kalaliemikuutio (suola, kasvirasvat palmu, shea, sal, tärkkelys, KALAJAUHO 5,7 %, hiivauute, sokeri, sipulijauhe, valkosipulijauhe, aromi, yrtit mm. persilja, mausteet juuripersilja, SELLERINSIEMEN, KALAUUTEJAUHE, KALAÖLJY, rypälesokeri, savuaromi), vesi
Laktoositon, voimakassuolainen

10 hlö

63 €