Mansikkakermakakku

MANSIKKAKERMAKAKKU

Perinteinen kermakakku, jossa mansikkatäyte ja laktoositon kerma.

Hinnat

  • 10 hlö 35€
  • 20 hlö 59€


Kakku saatavilla myös ilman marjoja tai kinuskilla (sis. maitoa) ilman lisämaksua.

Kesällä tuoreet mansikat päälle lisämaksusta: 10 hlö/+10€ | 20 hlö/+15 €
 

Pohja:

Vehnäjauho, Leivinjauhe, Sokeri, Kananmuna

Täyte:

Mansikkatäyte (sokeri, vesi, mansikka (13%), muunnettu maissitärkkelys (E1422), sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaine (E202), värit (E120, E150c))
Laktoositon vispikerma (stabilointiaine karrageeni), konditoriakerma [vesi, kasvirasvat (kokonaan kovetettu palmuydinrasva, palmuydinrasva), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463, E340ii), maitoproteiinit, emulgointiaineet (E322 soijalesitiini, E472b, E472e), suola, luontaiset aromit, väri (E160a)]

Päälle:

Kotimaisia pakastemansikoita

Kiille:

(vesi, sokeri, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (pektiinit), Johanneksen leipäpuujauhe, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumsitraatit, säilöntäine (kaliumsorbaatti), kiinteyttämisaine (kalsiumk), luontainen sitrus-aromi)