Tuoretta leipää Seinäjoelta koko Suomeen – tutustu resepteihin ja tuotteisiin

Ota yhteyttä

Pirjon Pakarin tuoreiden leipien ja leivonnaisten kiitelty maku syntyy sataprosenttisesti oman maan viljasta ja perinteikkäästi käsityönä. Puhtaisiin raaka-aineisiin ei koskaan lisätä entsyymejä tai säilöntäaineita. Suosimme raaka-ainehankinnoissamme kunkin leipomon lähialueen tuottajia.

 

Tutustu tuotteisiimme ja resepteihimme alla. Voit ostaa tuotteita leipomoistamme ja kahviloistamme tai tilata tuotteet suoraan kotiisi! Kahvilamme palvelevat Seinäjoella, Ylöjärvellä, Nurmijärvellä, Raisiossa ja Ylivieskassa.

Gluteenittomat tuotteet

Perinteisten leipien lisäksi meidät tunnetaan laadukkaista Hannun 100 % gluteenittomista tuotteista. Gluteenittomat leivät ja leivonnaiset löydät kaikista leipomomyymälöistämme, verkkokaupasta sekä kaikilta jälleenmyyjiltämme.

 

Gluteenittomissa tuotteissamme perinteisen leivän koostumuksen luova gluteenin sitko korvataan vatsaystävällisemmillä vaihtoehdoilla, kuten psylliumkuidulla tai liotetuilla pellavansiemenillä. Suosimme saatavuuden mukaan kotimaisia gluteenittomia viljoja, esimerkiksi puhdaskauramme on 100 % suomalaista lähituotantoa.

 

Tutustu tarkemmin Hannun 100 % gluteenittomiin tuotteisiin!

Hannun Gluteeniton

Reseptit

Ammattilaistemme testaamilla resepteillä loihdit parhaat tarjottavat arkeen ja juhlaan. Selaa resepteistä esimerkiksi vinkkejä, mitä tarjota keliaakikolle tai mitä pyöräyttää kahvipöytään puolessa tunnissa. Anna reseptiemme auttaa päätöksessäsi, mitä laittaa kahvipöytään tai ruoaksi.

 

Päivitämme reseptejämme tähän pian.

7 veljeksen leipä

7 veljeksen leipämme on saanut nimensä Nurmijärvellä syntyneen kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven merkkiteoksen mukaan. Mehevä ja tuhti leipä sisältää seitsemää eri perusraaka-ainetta: vehnää, kauraa, maissia, auringonkukansiemeniä, hirssiä, pellavaa ja ruismallasta.

 

Ainesosat:

Vesi, vehnäjauho, kauralitiste, rouhittu pellavansiemen, maissi, auringonkukansiemen, hirssi, ruismallas, rypsiöljy, jodisuola (1,1%) ja D-vitamiinihiiva.

 

Lisätiedot:

Laktoositon, maidoton, lisäaineeton, D-vitamiinin lähde, jodin lähde, kuidun lähde.

Paino: 380 g (5 €/kg)

 

Ravintosisältö:

Tässä tuhdissa nurmijärveläisessä leivässä on – aivan kuten Jukolassa veljeksiä – seitsemää eri perusraaka-ainetta.